HVORFOR ER BÆREDYGTIGHED VIGTIGT FOR OS?

Tidens udvikling betyder at vi både som tøjbrand og forbrugere bør tænke mere over vores påvirkning af klimaet. Vi lever i en tid hvor bæredygtighed ikke kun bliver mere og mere aktuelt, men hvor det også er påkrævet at tage hensyn til klimaet, hvis vi ønsker at gå en fremtid i møde hvor kloden skal være i balance.

Filosofien bag Tweedlove er helt grundlæggende at tilbyde slutforbrugere bedre muligheder for at købe bæredygtigt tøj. Dette er med tanke på at tøjbranchen er en af de brancher, der har det største aftryk på miljøet. Vores valg om at producere bæredygtigt tøj er i høj grad påvirket af, at verden har behov for vise mere ansvar overfor miljøet. Tanken bag vores tøj bygger derfor mest af alt på, at vi føler et behov for at tilbyde en ny, forbedret kvalitet af tøj, designet i metervarer af højere kvalitet, som kommer fra mere bæredygtige kilder. Vi vil ikke slå os på at være 100% bæredygtige, for det kan vi ikke dokumentere, men vores vision er at give dig som forbruger bedre muligheder for at købe stilrent kvalitetstøj med en længere levetid, og et mindre klimabelastende aftryk.

Tweedlove Tweedtree

PREMIUM KVALITET & LEVETID

Tweedlove er stilrent hverdagstøj i topkvalitet uden kompromisser. Med rødder i jagtbranchen, er bevarelse af naturen en mærkesag for os. Vi har valgt at producere alt vores tøj i 100% organisk bomuld og genanvendte materialer. Det gør vi ikke kun for at beskytte miljøet, men også for at give vores kunder de bedste muligheder for at gå i simpelt, enkelt, lækkert tøj, lavet med omtanke. Med Tweedlove ønsker vi at give forbrugere muligheden for at imødekomme behovet for kompromisløs kvalitet, med tøj fremstillet med tanke på bæredygtighed.

Tweedlove necktags

BÆREDYGTIGE MATERIALER

Vi bestræber os på at anvende materialer der tager så meget hensyn til miljøet som muligt, uden at gå på kompromis med kvalitet og levetid.
Alle vores produkter er produceret i 100% organisk GOTS-certificeret bomuld. Alt tilbehør, såsom etiketter, nakkemærker, bøjler o.l. er fremstillet af FSC-certificeret træ og papir. Læs mere herom nedenfor.

Tweedlove tags

100% ORGANISK BOMULD – GOTS-CERTIFICERET

GOTS-certification
Vi anvender udelukkende 100% organisk bomuld af GOTS-certificeret kvalitet.
GOTS står for Global Organic Textile Standard, som er en anmærkning der stiller de højeste økologiske, sociale og bæredygtige krav til fremstillingen af tekstiler som bomuld. GOTS-mærket stiller disse krav til alle led i fremstillingen af tekstilerne – helt fra opvæksten af bomuld på marken, til det er færdigproduceret.

Tøjbranchen har i mange år anvendt konventionel bomuld, men af hensyn til miljøet, naturen og de mennesker der producerer tekstil til branchen, har vi aktivt valgt at anvende GOTS-certificeret bomuld.

Konventionel bomuld er det mest anvendte tekstil i tøjbranchen, men desværre har anvendelsen af konventionel bomuld en kritisk indflydelse på miljøet, da fremstillingen heraf kræver enorme mængder vand, energi og kemikalier, som tærer på naturens ressourcer. Med Tweedlove ønsker vi at medvirke til at højne standarden for hverdagstøj, og tilbyde kvalitet med omtanke og bæredygtighed som hovedfokus. Du kan læse mere om GOTS-certificeret organisk bomuld her: GOTS webpage

FSC-CERTIFICERET TRÆ & PAPIR

FSC-certification
FSC-certifikatet indebærer at det træ og papir vi anvender er fremstillet med omtanke for naturen og klimaet. FSC-mærket sikrer bæredygtigt skovbrug, samtidig med at dyr og planteliv bevares. Certificeringen indebærer også at de mennesker der arbejder i skoven, er uddannet og forsynet med ordentligt sikkerhedsudstyr og tilfredsstillende lønvilkår.
Du kan læse mere om FSC-mærket hér: Hvad er FSC?