OM TWEEDLOVE

Vores produkter er først og fremmest bæredygtige, det går vi ikke på kompromis med. Designet er inspireret af naturen, som vi synes er det bedste og mest uformelle opholdssted i hele verden. Vores design har klare referencer til natur, hunde, bæredygtighed, og de mennesker der mere eller mindre aktivt bruger naturen. Tweedlove er bæredygtige, uformelle, glade, og tidløse produkter - til alle.

VORES HISTORIE

Vi er en dansk tekstilvirksomhed med 45 års historie, og vores nyeste familiemedlem er Tweedlove, som på mange måder er den frække lillebror, eller lillesøster, til vores brand Laksen Sporting. Navnet Tweedlove kommer fra vores kærlighed til god, gammeldags, skotsk tweed, som Laksen Sporting er kendt for i hele verden. Men vi elsker også vores natur, vores hunde, vores miljø - og så har vi en kæmpe passion for kvalitetsprodukter uden kompromisser. Alle de elementer indgår i vores design af Tweedlove produkterne.

Besøg Laksen Sportings hjemmeside

TIDLØS STIL – IKKE MODE

Vores produkter er produceret af bæredygtige materialer, med omtanke for naturen, mennesker, og i klar sammenhæng med vores passion for kompromisløs kvalitet. Vi betragter ikke os selv som mode. Vi ser os selv som bæredygtigt hverdagstøj – tøj der henvender sig til alle, der går op i naturen og som ønsker tøj i den bedste kvalitet, med et uformelt og humoristisk twist.

VORES VISION

Vores vision er at tilbyde dig bæredygtigt fremstillet tøj med en lang levetid, der har et uformelt og tidløst udtryk. Vi er et modsvar til den konventionelle modeindustri, hvor alt handler om store mængder, lave priser, og udnyttelse af alle forsyningskæder. Vores passion for naturen, hunde, mennesker og bæredygtighed med omtanke er drivkraften bag Tweedlove.

ANSVARLIG, UKOMPLICERET, PREMIUM KVALITET

Kærligheden til naturen, hunde, mennesker og udendørs aktiviteter er et resultat af vores forhistorie med mange års erfaring i jagtbranchen. Naturen er vigtig for os, og vi synes det er på tide at bryde med normerne for hvordan tøj produceres uden hensyn og omtanke for netop naturen. Derfor prøver vi at gøre vores til, at du som bevidst og ansvarlig forbruger kan købe kvalitetstøj – helt enkelt, og uden kompromisser. Vi arbejder målrettet for at tænke bæredygtige løsninger ind i alle aspekter af vores produkter. Det kan du læse mere om på vores side om Bæredygtighed

FØLG MED I VORES UNIVERS PÅ SOCIALE MEDIER

Ønsker du at blive en del af vores univers? 
Følg os på Facebook eller instagram hér: 
Tweedlove på Instagram
Tweedlove på Facebook